Vi erbjuder även skräddarsydda event för kompisgänget, företaget eller familjen med äventyrslust.
Maila eller ring för mer info om speciallevent.

Upplev Kullaberg ovanifrån och underifrån på en spännande heldag.
Från toppen på Kullaberg rappelerar vi ner från klippa till vik för att sedan söka oss igenom Trollhålet. efter välförkänt fika gör vi ett försök att klättra oss upp för att runda av expeditionen.
Inga förkunskapskrav krävs och alla delar är självklart frivilliga för den som önskar.

Bigwall i Sätesdalen, Norge.
En plats för alla typer av klättrare, sport, trad, bigwall, sva till överhängande och massa bouldring. Vi besöker årligen Sätesdalen för att ge oss på stora och små problem på de magnifika bergen runt dalen. Självklart delar vi gärna med oss av detta Mecca och erbjuder guidade turer och kurser på förfrågan. Bästa tiden på året är Juni till och med Augusti.
För att vi skall våga oss på flera hundra meter höga väggar krävs det att ni som följer med har gått en grundkurs i klättring och gärna hanterar lite ledklättring.

Maila eller ring så ser vi till att visa er det bästa av Sätesdalen.   

Guidad tur i Krokån.
Vi tar er med på Södra Sveriges häftigaste paddelvatten. Grad III-IV paddling mixat med lungna partier och en total sträcka på runt 5 timmars paddling med lite pauser.
Krokån är inget storvatten utan kan snarare liknas med teknisk kanjonpaddling eller "creeking" som det kallas inom sporten och självklart är det våran egen favorit fors.
Här krävs att man genomgått en grundkurs och är någorlunda säker på sin paddling, det finns möjlighet att dra förbi tuffa partier om så önskas och alla linjer rekas innan färd.

Guidade turer på lungnare vatten och i havskajak står självklart med på listan över våra event.
Vi tar er runt Kullaberg och skådar Skånes vackraste plats från vattnet eller varför inte Hallandsväderö och Göteborgs södra skärgård.

Hör av er till oss så skräddarsyr vi erat event.
Vi erbjuder Surfski-kurser genom en mycket nära samarbetspartner som på utsatta datum rör sig över västkusten m.m. Surfski har de senaste åren blivit oerhört populärt som motionsform och är en fartupplevelse man knappt tror är möjlig med egen kraft.
Kontakta oss så ser vi till att ni kommer ut på vågorna eller kolla in Aterras snygga hemsida här!
Häng med till en av europas skönaste platser. Om du drömmer om att någon gång paddla forskajak. Vare sig du aldrig paddlat kajak eller är nybörjare på havskajak eller erfaren havs, racing eller surfskipaddlare har vi något att ge dig med våra kurser i Slovenien, vi lovar att du blir en säkrare paddlare som flyttar gränserna flera snäpp.

Socadalen har allt vi behöver för en actionfylld vecka. Soca har mycket bra creeking och är en av de bästa forspaddelplatserna i Europa med superklart vatten. Alla grader finns 1 till X. Vi arrangerar kurser både för nybörjaren, intermediant och den avancerade paddlaren. Kursen är på 5 dagar med 3 timmar kurs/paddling varje dag. Efter kursen kan du hyra kajak och hänga med ut på egna paddlingar. Kursen körs i samarbete med legendariske Pietro Linda och hans instruktörer som är toppaddlare från olika delar av världen, samt svensk hjälpguide från Aterra. Drömmer du om att ge dig nerför en liten eller stor fors är en kurs i Socadalen den ultimata upplevelsen. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av paddling, kursen utgår från din erfarenhet.
För att boka ditt Soca äventyr klickar du här!