Havspaddling

loading...
Prova på paddling
En dag på vattnet i gott sällskap, vi kör en sanbb teori om paddling och säkerhet på havet. Sedan lämnar vi kajen och ger oss ut på en för gruppen anpassad tur, fikapaus på lämplig plats och vi kommer i land med nya kunskaper och kroppen fylld med frisk luft.
Inga förkunskapskrav krävs för detta event. Vi kör både på Kullaberg i Skåne och i Göteborgs skärgård beroende på gruppens önskemål.

Grundkurs
Under två dagar går vi igenom allt som behövs för att börja paddla på ett säkert, roligt och givande sätt. Dag ett består av en del teori och många delar paddlingsteknik samtidigt som vi tar oss en fin tur. Mellan dag ett och två vilar man på önskad plats eller så packar vi med oss utr. för övernattning i våran vackra natur. Andra dagen ligger fokus på säkerhet, räddning och navigering. (vi kommer bli blöta)
Inte heller här krävs några förkunskaper och vi kör både i Skåne och Göteborg.

Hyra av utrustning 
Vi har ett mobilt system för uthyrning av kajaker med tillhörande utrustning. Framförallt hyr vi ut i Varberg och Bua men kan vid önskemål möta upp er där ni vill starta paddlingen. Kontakta oss om ni har funderingar. 

Prislista

PROVA PÅ 1 dag 1100 SEK Max 8 deltagare
GRUNDKURS 2 dagar 2100 SEK Max 8 deltagare
Antalet deltagare kan justeras mot förfrågan om större grupp önskas.

Dags att boka en kurs?
kom direkt till formuläret.

Är ni fler än tre kan vi ev. lösa andra datum så bara fråga!