Team Eskapader

loading...
Michael Gullvert
Grundare av företaget, utbildad landskapsingenjör har bedrivit ett aktivt friluftsliv under alla år. Började klättra och dyka vid 14års ålder på Kullaberg. Vid 19år drog flyttlasset till norges fjäll och älvar där klättring och fjällsport tog fart. Tjänstgjorde som Jägarsoldat i försvaret. Har där efter arbetat som ledare och chef i olika bolag. Har gjort ett antal nyturer på klippa och is och genomfört klättringar på oklättrade 5000metersberg, långa ensam vandringar genom regnskogar i både sydAmerika och Borneo, Nya guinea mm och träffat naturfolk som tidigare inte varit i kontakt med västvärlden. Älskar att hamna utanför den trygga ramen. Är auktoriserad forsinstruktör och auktoriserad Industriklättrare PRAT supervisor (Professional Rope Access Technician). Paddlar helst branta fjäll creeks. Sysslar även med kitsurfing, vågsurfing, skateboard, snowboard, grottkrypning. Försöker lära mig paragliding och hanggliding men störtar mest. Älskar naturens fauna och flora och ser gärna en snabb utveckling hos kursdeltagarna under trevliga förhållanden.

Sanna Larsson
Senaste tillskottet i Eskapader med hemmet både till sjös och på klippan.
Havskajaken hanteras med storartad stil när det kommer till teknik och självklart är det en Arrow hon paddlar.
På klippan är det tekniska leder med mycket balans och fotarbete som när Sanna klättrar ser ut som en barnlek.
På de egna dagarna blir det gärna en fjäll, skärgård eller skogstur i vår underbara natur.

Alexander Carlsson Nylén
Började klättra vid 12års ålder på Flaggefjället i Norge och håller Master and Servent som favorit led på Kullaberg. Älskar att pumpa puder i Svensk och Norska fjällen med en bräda på fötterna och helst i någon brant korridor. Börjad paddla fors vid 19års ålder och uppskattar en bra vals. Sätter kickflip ollie var gång med brädan och älskar att droppa ner i den hemmabyggda vert-rampen. Har inte långt till skratt och trivs med att visa och instruera och hittar alltid det goda oss kursdeltagarna. Är auktoriserad forsinstruktör och utbildad till landskapsingenjör samt auktoriserad Industriklättrare PRAT worker (Professional Rope Access Technician).

Team Eskapader bloggen!

20 januari 2016
Statusuppdatering

God Fortsättning på det nya året! (lite sent kanske)

Om man ser på uppdateringarna ser det ut som vi ligger på latsidan men vi lovar att så inte är fallet.
Under de första veckorna på 2016 så har Sanna hoppat in på heltid i Alto (vårat moderbolag) för att sköta det administrativa och även kund - marknadsansvarig. Hon sliter på med kontaktlistor, kontor och planering och vi ligger såklart i startfasen för att få loss ett antal datum för sköna, spännande och lärorika aktiviteter här på eskapader.

Under kommande vacka släpper vi lös bokningsmöjligheterna för er som sitter och väntar på att snön skall smälta. Vi skall såklart inte klaga på snö då vi på olika sätt sysselsätter fritiden med skidor, isklättring och skridskor land och rike runt.

Håll till godo glada äventyrare så kommer snart en fullspäckad kalender!
Allt Gott!
// Eskapader teamet 

4 september 2015
Dags för ett inlägg
24 juli 2015
Sista långpasset
20 juli 2015
Sommardagar och en liten boulderfilm