Statusuppdatering

God Fortsättning på det nya året! (lite sent kanske)

Om man ser på uppdateringarna ser det ut som vi ligger på latsidan men vi lovar att så inte är fallet.
Under de första veckorna på 2016 så har Sanna hoppat in på heltid i Alto (vårat moderbolag) för att sköta det administrativa och även kund - marknadsansvarig. Hon sliter på med kontaktlistor, kontor och planering och vi ligger såklart i startfasen för att få loss ett antal datum för sköna, spännande och lärorika aktiviteter här på eskapader.

Under kommande vacka släpper vi lös bokningsmöjligheterna för er som sitter och väntar på att snön skall smälta. Vi skall såklart inte klaga på snö då vi på olika sätt sysselsätter fritiden med skidor, isklättring och skridskor land och rike runt.

Håll till godo glada äventyrare så kommer snart en fullspäckad kalender!
Allt Gott!
// Eskapader teamet 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln