Allt nytt på gång

Detta är den nya Eskapaderbloggen, vi kommer hålla alla uppdaterade på vad och var vi hittar på äventyr. Vi på Eskapader driver inte bara ett eventföretag vi älskar det vi håller på med in i minsta detalj.

Som ni kan se under våra reseberättelser finns det ett och annat glapp mellan stora resor och expeditioner, absolut inget att oroa sig för utan det är så enkelt att annat kan komma imellan. Barn föds till världen och prioriteringar vänder riktning, men det betyder inte att vi stannat av utan snarare att vi behövt lite tid för att lösa mindre resor med mycket aktivitet. Vi ska med start i år bli bättre på att berätta om även dessa små resor och äventyr.

Här i bloggen kommer vi också följa Alex som tränar inför Transylvania Trail Travers, ett ultra marathon i draculas berg.
Träningen har redan börjat och Alexander har fått dryga 100 km i benen redan under första halvan av Jauari med mer att komma. Eskapader är självklart med och sponsrar tillsammans med moderbolaget Alto och Cresto AB

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln