Repetion av Hertigforsen i Falkenberg

I helgen har vi haft en fantastisk grundkurs med två riktigt duktiga paddlare, så pass duktiga att vi efter en heldag i Sennan bestämde att ge oss på den tuffare Hertigforsen i Falkenberg. Vad vi vet så är det bara Andreas "hur vet man att man haft kul om man inte blivit blöt" Alvehus som tagit sig ner för forsen tidigare.  Bra jobbat Eva och Johan som gjorde helgen till något riktigt kul äventyr, det skall ni ha stort tack  för. Och ett stort tack till Andreas som körde lite taxi när vi bestämde oss för att paddla hela vägen ner till Tullbron och sedan dessutom bjuda hem hela gänget på fika.
Vi ser fram emot fler galna upptåg i den forsen nu när det nästan kan räknas som hemmavatten för Alex som bosatt sig med familj utanför Varberg.

Lite trevliga bilder försöker vi alltid bjuda på och även nu med viss begränsning i urval då det blev både första, andra och tredje simningen i forsen =)

Fortsatt glad sommar önskar vi på Eskapader.  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln