Aktiv i augusti

Det har varit en fantastiskt fin augusti. Med all respekt för de som fått hus och hem under vatten så har forspaddlingen varit svår att toppa. Hertingforsen blev ett monster i storvattenklass, och våra vänner han med besök i Krokån som tryckte på ordentligt.
Det har även varit en del vind som för omväxlingens skull legat på från väster vilket öppnat för lek och bus på havet men också bra förutsättningar på Mäsen.
Man skulle kunna tro att allt vatten ställt till det men en del klättring har det blivit ändå, något som syns i de nya förarna som i nästa vecka publiceras för våra besökare.

Team Eskapader Alex pysslar nu med sista förberedelserna inför Dracula utmaningen i Rumänien nästa vecka. Uppladdningen består av lungn löpning, promenader, mat, energi och ett rofyllt sinne med familjen. Då klimatet bäddat för ett svampår utan dess like skördar Sanna, Alex, Kasper och Albin allt de kan hitta i den underbara Halländska naturen.  

Nästa inlägg här på Eskapader.se bör vara att "Ett välgenomfört lopp firades med go mat på hotellet i Bran, Rumänien" Eller vad tror ni?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln