Med lite tålamod

Efter en häktisk lördag där serverproblem verkade stå högst på listan har vi idag njutit av denna nya eskapader hemsida.

Självklart är vi inte nöjda med detta, 2014 skall bli ett år att minnas. Som ni vet arrangerar vi West Coast Water festivalen tillsammans med Outside, vi planerar även ett event för forspaddling i slutet på April. Vi kan tyvärr inte gå ut med mer info just nu men så fort pappersarbetet trillar in så kommer eventet presenteras.

Alex rapport från dagen är ett långpass i Ängårdsbergen närmare bestämt 25km med "Five fingers" viket var en bra genomkörare för fötterna. Hans egen kommentar var att tårna firade med tåbira efter att varit separerade under två och en halv timma.

Ses snart igen och kolla in kalendern för eran kurs!
Eskapader.se

 


Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln