Arbete pågår

Idag har förstasidan fått lite nya ikoner där vi listat våra partners, vänner och leverantörer, passa på att kolla in dem när ni får tid.
Under veckan har lagret sorterats och inventerats samt ett och annat träd har klättrats i för Altos räkning så vi är redo för säsongen.
Missa inte att vi kör igång redan 15 och 16 mars i Sennan, Halland med forspaddling för alla, prova på, grundkurs eller damma av paddelmusklerna från i höstas och hyr utrustning av oss. Alla är välkommna!

Programmet till West Coast Water börjar ta form, lite beskrivningar m.m. som skall på plats innan publicering men vi kan avslöja att kursutbudet kommer vara på högsta nivå. Instruktörer som Helen Wilson, Petri Sutinen och Sören Källkvist är på plats tillsamans med de bästa från Västkusten i paddling och träning.

Håll ett öga öppet för här kommer uppdateringar inom kort.
Allt Gott!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln