Vissa förlänger vintern...

När vi trodde att vintern var över stack Miche med familj till Gaustablikk i Norge och roar sig med den sista brädåkningen och isklättringen. Gaustablikk ligger ovanför Rjukan som är ett av europas bästa isklätterparadis och vi varmt rekommenderar för extremklättare eller hela familjen. Runt Rjukan finns även riktigt fin forspaddling som blir tillgänglig framåt Maj, Juni.
Det bästa är att på bara 6-7 timmar från Göteborg är man framme i större och vackrare fjäll än vad Svenska fjällen erbjuder.

Medans så jobbar Ekapader på hemmaplan med programmet till West Coast Water som går stadigt frammåt. Det är dock svårt att sitta framför datorn när vårsolen lockar så nu blir det en sväng ut till Hönölulu för mys, bouldring och lek.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln