Eskapader njuter av våren!

Hänger man med på bloggen så ser ni redan att det slarvas med inläggen... Dåligt!
Men vi kan berätta att första forspaddlingen, havspaddlingen och klättringen avklarats med glada och nöjda kunder. En underbar bild i mars solen på Kullaberg bjuder vi på i alla fall. Ett tidigt dopp blev det för Emil som testade gränserna för hur mycket en kajak kan kantas innan den kantrar, en och annan gliring från resten av sällskapet fick gladligen tas emot.

Våren börjar bli lagom varm för fler event och vi tittar just nu framåt till helgen 12-13 april då vi kommer köra en kombination av provapå paddling i fors på lördagen och en guidad tur / fortsättningskurs på söndagen, beroende på vattenstånd så hoppas vi på en go tur i Krokån.

Hoppar vi framåt ytterligare ett steg så kommer söndagen den 27 april. Detta är ett öppet event för alla då vi kör en forspaddlingsdag i Knäred. Korvgrillning, Slackline och självklart massa Forspaddling i hallands bästa vatten. Mer info om detta kommer i kalender och under nyheter. håll även koll på facebook och hos aterra.se.

Vi hoppas på massa nya äventyrare i vår så tveka inte att boka in ett event redan nu!

Allt Gott!
// Eskapader

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln