Goa paddlare från Karlsborg 

I veckan var det dags för ännu en grundkurs i forspaddling, denna gång med fyra härliga lirare från Karlsborg som med siktet intällt på Soca, Slovenien gav sig an de Halländska forsarna tillsammans med oss. 

Efter en lugn dag i Sennan med alla grunderna lagom på plats blev det återigen en tur till Hertigforsen i Falkenberg för dag två och examination. Helt otroligt att så låga flöden som 10 m3/sek som Sennan hade att erbjuda så är ändå Hetigsforsen en värdig utmaning för våra kursister och även ett fantastiskt roligt vatten för de mer erfarna. 

Som om inte det var nog så har högsommaren tagit över Halland och utvärderingen av kursen gjordes sittandes i bara badbyxor i ett bakvatten nedanför forsen. 

Bra kämpat allihopa och lycka till i Soca! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln