Höstlovstider.

loading...
För att gå rakt på sak så vill vi tacka alla som gjort säsongen helt underbar, många nya ansikten och några gamla har vi haft nöjet att umgås med i våra halländska vatten.
Men efter en fantastisk vår, sommar och höst har vi nu packat undan kajaker för underhåll och börjat sortera fram vinterutrustningen till kommande isklättringar i både Halland och Norge, där i mellan skall vi nog hinna med lite skidor, skridskor och pulkaåkning.
Innan vi kommer så långt i planeringen passar vi själva på att njuta av lunget med löpning i lätt svalkande luft, svamppromenader och goa cykelturer. korvgrillning och fika en lördag i skogen är sällan skådat under högsäsong men nu så hinns det mesta med.
För dessa turer är vi alla klara över att bra kläder gör äventyren så mycket gladare oavsett väder, med det sagt gäller det inte bara oss vuxna utan även de yngsta. Vi kan efter hårda prövningar lova att vissa märken barnkläder är bättre än andra och att vi i Vidi hittat det bästa än så länge. Även om vi älskar hösten så ser vi med glädje fram emot en gnistrande vit vinter med fler uppdateringar på vägen.

Ännu en gång, Tack för en fantastisk säsong!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln