Svalt intresse för första helgen 2015

Det har varit tjuvstartshelg men utan tjuvstart... Vi hade planerat en grundkurs i forspaddling för helgen som precis gick förbi. Men då förfrågningarna var få och bokningarna inga, valde vi att sända alla grundkursare framåt till 25 april. Beklagar detta men hoppas på fulla grupper framöver!

Innan dess skall vi dock minnas att vi kör Fortsättningskurs 28/3 för er som vill pröva en tur ner för Flammafallet eller kanske Hertigforsen. Platser kvar så kom igen och boka!

Fram till dess kan vi lungt säga att vi njuter av våren som verkar vara här för att stanna. Löpning, cykling, bouldring och kajak har allt funnits med den senaste veckan bland vår blandade skara av instruktörer.

Ses snart!
// TEAM Eskapader

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln